Actueel | 13.01.2017

DOC signing

Dutch Offshore Contractor levert diensten om zware transporten over zee mogelijk te maken. Jarenlang keek het bedrijf uit om een goede locatie aan de Zeeuwse kust te vinden. 

 

Per januari 2017 zijn zij verhuist naar een nieuw pand in het Zeeuwse Vlissingen. Het is een voormalig AIVD gebouw wat door Buro Nico Architectuur omgetoverd is naar een riant kantoor waar met uiterste precisie de zwaar industriële projecten worden voorbereid voor uitvoering.

Per januari 2017 zijn zij verhuist naar een nieuw pand in het Zeeuwse Vlissingen. Het is een voormalig AIVD gebouw wat door Buro Nico Architectuur omgetoverd is naar een riant kantoor waar met uiterste precisie de zwaar industriële projecten worden voorbereid voor uitvoering. Het industrieel karakter is ook terug te vinden in de architectuur en de inrichting/styling van het kantoor. Er wordt de komende weken nog hard gewerkt om de inrichting af te ronden. Als voorproefje voor de inrichting en signing laten we alvast geprinte pvc behang zien dat is aangebracht op muren in het trapportaal. Het zijn technische blauwdrukken die op rollen van 5 meter breed zijn geprint en als puzzel is geplakt op de wanden. Een waar kunststukje met een nautische uitstraling.

 

Mart Hulspas (L5) werkte in dit project samen met Nico van den Berg, Elisabeth Hangoor (Buro Nico), Patrick Heijberg (Fwa drukwerk), Ronald Gröneveld (Ro-printing), Ton en Moos (Jeratec).