Actueel | 27.09.2017

Illustratie voor je business

Versterk je business met uniek geïllustreerde iconen. Deze zijn dé blikvanger op je website, beurspanelen en alle andere middelen. Omdat L5 de illustratie centraal zet hebben we een 'special offer'. 

Illustrator Maurice Blok maakt jouw iconen live waar je bij zit! Je bent dus getuige van het creatieve proces om je Unique Selling Points, je diensten of producten om te laten zetten in scherpe iconen. Deze kun je inzetten in je eigen marketing. Je ontvangt na de creatieve sessie direct inzetbare bestanden voor internet en print. 

Hoe gaat het te werk?

Je maakt een afspraak met L5 en we boeken de sessie in. Dat duurt ongeveer een uurtje waarbij je live getuige bent van het begin van het illustratieproces. Je kunt zelf je voorkeuren aangeven op de handgemaakte schetsen en voorbeelden. Maurice Blok gaat daarna in het L5-lab aan de slag om van de schetsen professionele iconen te maken. Binnen een week ontvang je de geïllustreerde iconen.

Wat kost het?

Het is een echte actie en we bieden de schetssessie met resultaat aan voor € 250,- (excl. btw). Je ontvangt daarvoor 3 iconen. Wil je meer iconen, dan maken we daarvoor een vriendelijke prijs passend bij de actie.

Wat levert het op?

De iconen worden geleverd in Adobe format voor zowel print als web. Je krijgt de bestandsformaten - IA - PNG - PDF (of je gewenste format).

Boek Maurice!

Geef je op en we maken de afspraak voor de illustratiesessie. Vooraf vragen we je welke diensten of andere zaken naar icoon moeten worden geïllustreerd en we zorgen ervoor dat de koffie van versgemalen boon gezet wordt. 

Disclaimer

Deze actie geldt tot 1 december 2017 dus wees er snel bij!