Actueel | 6.06.2014

Wij zoeken jou!

L5 communicatie + design zoekt het hele jaar door stagiaires, voor korte of langere perioden. Meld je snel aan met portfolio, motivatie en gewenste stageperiode bij mart@L5.nl!

Heb je zin in een uitdaging bij het leukste concept- en designbureau van Rotterdam? Waar al 30 jaar de meest eigenzinnige campagnes worden ontworpen voor o.a. theater de Flint in Amersfoort, Rotterdam Centraal, Luxor Theater, Vestia en het Van Gogh Museum? Bij L5 leer je in opdracht werken aan grafische en crossmediale projecten, waarbij je rekening houdt met tijdsplanningen, budgetten en de wensen van de klant. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als ontwerper, onder begeleiding van ons team van zeer ervaren medewerkers. 

Zowel voor grafisch ontwerpers en conceptdenkers als voor marketing- en communicatieadviseurs hebben we regelmatig een plekje vrij. Je loopt mee met onze seniors en zet je creatieve geest en/of taalgevoel in voor de mooie campagnes van L5. L5 biedt een ervaringsplek waar je u tegen kan zeggen. Je krijgt een eigen werkplek met een Mac en je luncht gratis mee. Een stagevergoeding is beschikbaar. Je mag bovendien gebruikmaken van alle faciliteiten van het L5-lab met een eigen fotostudio, 3D-printing en Lunch for the Brain.

Daarnaast is er, door de ontwikkeling van L5, altijd behoefte aan (visuele) strategen, marketingprofessionals en teamworkers. Mensen die met kennis en kunde zelfstandig projecten kunnen uitzetten en/of invullen. Die de wens van de klant serieus nemen en daarmee een goede relatie kunnen opbouwen. Verlies je wilde haren niet; kom binnen bij L5!

Stuur een open sollicitatie voor jouw gedroomde functie of stageplaats naar mart@l5.nl