Specialiteit: crossmedia |

Tessa Beeke

Eind augustus 2017 begon Tessa aan haar opleiding crossmediale communicatie aan Hogeschool Rotterdam. Hiervoor volgde ze een studie voor interieuradviseur. Nu richt ze zich vooral op de communicatieve kant van creatie. De wereld van media is inmiddels zo’n logisch onderdeel van ons dagelijks bestaan geworden dat de mogelijkheden bijna duizelingwekkend zijn. De eerste opdracht op de Hogeschool ging direct al over merkstrategie. Het gaat dan niet alleen om het ontwikkelen van een huisstijl maar ook om de boodschap er achter en het kiezen van de juiste communicatiemiddelen.

‘Ik vind het leuk om met fotografie bezig te zijn en uit te dokteren wat een goede compositie is en de emotie raakt. Die combinatie is inspirerend en persoonlijk. Zo kan je je eigen signatuur aan het beeld meegeven, het is iets van jezelf!’

Dat is dan ook precies wat Tessa bij L5 interessant vindt voor haar bedrijfsopdracht van de Hogeschool Rotterdam. Het van binnenuit ontwikkelen van merkstrategie tot en met het uitwerken ervan in communicatiemiddelen, acties en inrichten van social media. Momenteel werkt Tessa mee aan een opdracht voor het ontwikkelen van een horecaconcept voor een restaurant in Zuid-Limburg. Maar ook voor de uitrol van de merkstrategie van de NPA, een organisatie die huisartsen accrediteert. Dit is een landelijke opdracht waarbij alle aspecten van crossmedia voorbij komen.
Voor L5 gaat Tessa zich bezighouden met minicampagnes op social media kanalen. Het leuke daarvan is dat het online zichtbaar wordt. Dit is voor Tessa een mooie testcase om direct te zien wat er werkt en wat er nog meer kan.

4 kilo, 13 introducties, 253 foto’s, 400 pagina’s

Het hing al een tijdje in de lucht dat er een tweede uitgave zou komen van...

>meer

Illustratie voor je business

Versterk je business met uniek geïllustreerde iconen. Deze zijn dé blikvanger...

>meer

20 jaar tekenen

Voor de 5e keer op rij organiseert L5 samen met MDBS een tentoonstelling in...

>meer

ideas to paper

Kwaliteitsdrukker Tuijtel daagt ondernemers met zorg voor milieu en mens uit...

>meer

DOC signing

Dutch Offshore Contractor levert diensten om zware transporten over zee...

>meer