create your brand

Daag je team uit voor een creatieve merksessie en maak van je corporate boodschap dé pitch voor de ogen en oren van je doelgroep. Want met de aanpak van Lunch for the Brain leg je de basis voor een vernieuwde merkstrategie.

De snelkookpan voor je merkstrategie

VISIE VOOROP

Definieer de waarden en koers van je organisatie. Zet in op een heldere merkvisie zodat iedereen weet waar je voor staat.

EIGEN IDENTITEIT

Je hebt een sterk merk en wil dat met kracht uitstralen. Ontwikkel een heldere identiteit voor iedereen die je wilt bereiken.

LEVEND MERK

De wereld verandert in rap tempo. Reageer met lef op nieuwe vragen en wensen uit de markt, zodat je altijd voorop loopt.

Een briljant idee in één dag op tafel

LUNCH FOR THE BRAIN is de creatiesessie voor merkstrategie en positionering voor jouw organisatie of onderneming. In overleg met elkaar kunnen we dit event op ieder geschikt moment en op elke gewenste locatie organiseren. We houden de brainstorm het liefst tussen de middag, want lunchen moet je toch. Als een fysieke sessie niet lukt zetten we BRAIN ON AIR in voor een uitgekiende online brainstorm.

Van deelnemer tot ambassadeur

Om de gewenste positionering centraal te zetten, vormen we een dreamteam met specialisten uit jouw organisatie en die van L5. Elke deelnemer wordt vooraf uitgedaagd met een prikkelende opdracht over de belangrijkste waarden van je organisatie. Iedereen krijgt hiermee de kans om input voor de sessie te leveren. Zo delen we met elkaar de opbrengst en tillen we het 'beste idee' er uit. Op deze wijze worden de deelnemers enthousiaste ambassadeurs voor de vernieuwde strategie van je merk.

Verslag, advies en stappenplan

Om het resultaat vast te leggen levert L5 een verslag, advies en stappenplan. Op z'n Rotterdams gezegd worden hiermee direct de mouwen opgestroopt. Het wordt geen plan in de kast, we gaan direct over naar implementatie van de vernieuwde positionering, merkstrategie of campagne.

Lunch for the Brain is al meer dan 5 jaar de succesvolle aanpak voor merkstrategie en positionering. Het is op maat, in overleg met de opdrachtgever en geschikt voor 4 tot 40 deelnemers. Wij zorgen voor een heerlijke catering zodat iedere deelnemer tevreden en vol inspiratie kan terugkijken op een geslaagd event.

Wil je met je team in korte tijd een briljant idee ontwikkelen? Dat kan direct geregeld worden! Want Lunch for the Brain of Brain ON AIR is een inspirerende en directe route naar de vernieuwde strategie van je merk, boodschap of campagne.

EEN BRILJANT IDEE IN ÉÉN DAG OP TAFEL

WIE GINGEN JE VOOR?