move your brand

Een sterk merk is prikkelend, herkenbaar en onderscheidend. De L5 MERKTOOLKIT is je gereedschap voor het verder ontwikkeling van je merk. Zo kun je op elk gewenst moment de middelen en media inzetten om flink tamtam te maken.

Met een merktoolkit timmert u aardig aan de weg en kunt u direct bij al uw media en middelen voor een strakke campagne.

WAT IS HET VOORDEEL VAN EEN MEDIATOOLKIT?

1 - UW LOGO ALS BASIS

Het logo of beeldmerk is het vlaggenschip van uw organisatie. Het moet echter zo slim ontworpen zijn, dat het zowel past in de kleinst mogelijk ruimte als op groot formaat. Dit werkt L5 voor u uit in alle mogelijke toepassingen op beeldscherm, print, textiel en in 3D en animatie. Zo zorgen we ervoor dat uw logo altijd goed voor de dag komt.

2 - BEELDTAAL VOLGENS UW RECEPT

Naast het logo legt L5 ook de beeldtaal van uw identiteit vast. Denk daarbij aan de kleurstijlen, typografische toepassingen, iconen voor diensten en producten, infographics en fotografie- en filmstijl. Al deze elementen zijn de dragers van uw unieke beeldtaal. Daar kan geen klant omheen!

3 - STRAMIENEN VOOR ALLE MEDIA

Voor de opmaak van middelen in print, online en animatie, leggen we de stylesheets vast in Adobe-stramienen waarin alle stijlkenmerken zijn opgenomen. Zo kunt u met een gerust hart nieuwe middelen laten ontwikkelen en produceren met behoud van de boodschap en de stijl van uw organisatie.

Een greep uit de toolkit van Rotterdam Centraal.

UW HUISSTIJL ALS TOOLKIT INZETBAAR

Wilt u ook de beschikking hebben over een toolkit die in alle vormen van media en middelen huisstijlproof is? De stramienen hieruit zijn direct klaar voor opmaak in uw eigen netwerk van makers en producenten. Wilt u meer weten over de inzet van een toolkit? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.