move your brand

Een sterk merk is prikkelend, herkenbaar en onderscheidend. De L5 MERKTOOLKIT is je gereedschap voor het verder ontwikkeling van je merk. Zo kun je op elk gewenst moment de middelen en media inzetten om flink tamtam te maken.

Met een merktoolkit timmer je aan de weg en kun je direct bij alle middelen voor een strakke campagne.

De toolkit voor een dynamisch merk

STEVIG FUNDAMENT

Een herkenbaar en unieke stijl moet je koesteren. Door alle stijlonderdelen in een brandboek vast te leggen heb je de beschikking over de bijbel van je merkidentiteit.

HERKENBARE IDENTITEIT

Wat je ook publiceert of deelt, je identiteit is gewaarborgd voor een maximale herkenning bij interne en externe doelgroepen. Dit mag je met trots uitstralen.

ONUITPUTTELIJKE BRON

De toolkit is de bron voor alle middelen en media. Het is het Zwitsers zakmes van je branding om je marketingstrategie met inspiratie uit te dragen.

Een greep uit de toolkit van Rotterdam Centraal.

JE MERK ALS TOOLKIT

Wilt je ook de beschikking hebben over een toolkit, die in alle vormen van media en middelen huisstijlproof is? De stramienen hieruit zijn direct klaar voor opmaak in uw eigen netwerk van makers en producenten. Wilt je meer weten over de inzet van een toolkit? Maak dan gerust een afspraak met de merkmakers van L5.