DESIGN YOUR BRAND

Zet je merk met een onderscheidende identiteit in de spotlights. Een overkoepelend parapluconcept voor branding is hét instrument voor een herkenbare en krachtige uitstraling. Want mensen verbinden zich nu eenmaal graag met een sterk merk!

Met een parapluconcept bekent u kleur en twijfelt niemand meer aan de afzender. Het is het instrument voor uw merkstrategie gericht op de verwachtingen van uw doelgroep.

Wat zit er allemaal in het parapluconcept?

1 - HET FUNDAMENT

Met elkaar stellen we vast hoe we de doelgroep bereiken, prikkelen én vasthouden. Vanuit de resultaten van de L5 Brainsessie zetten we in op de match tussen de visie van de organisatie en de wensen van de doelgroep. Hiermee bouwen we aan het fundament van een vernieuwde merkidentiteit.

2 - DE PUZZELSTUKKEN

De volgende stap is de ontwerpslag voor de merkstijl met logo's, iconen, kleurrecepten, de typografiestijl en een herkenbare beeldtaal voor illustratie, fotografie, film en animatie. Het zijn de puzzelstukken van uw merkidentiteit en storytelling die er voor zorgen dat elke boodschap gezien, gehoord en herkend wordt.

3 - DE SCHATKIST

Wanneer visuele identiteit volledig ontworpen is wordt er een gedetailleerd stijlboek geleverd. Dit is de schatkist van de corporate boodschap en merkidentiteit voor de uitrol in alle vormen van media en middelen. Hiermee is het vernieuwde merk geborgd, duurzaam en klaar voor de toekomst.

Je merk klaar voor lancering

Wil je ook de kracht van je merk benutten? Dan is 'parapluconcept voor branding' hét instrument voor herkenning en dialoog met de doelgroep in alle vormen van media en middelen. Zo wordt de passie voor je onderneming voor iedereen zichtbaar!