Een briljant idee in één dag op tafel

Maak van uw corporate boodschap de beste pitch voor de ogen en oren van uw doelgroep. Daag daarom uw team eens uit om tijdens de lunch de tanden in een marketingvraag te zetten. Voor je het weet is het een snelkookpan van ideeën en wordt een briljant idee geboren voor een unieke campagne of merkstrategie.

Met Lunch for the Brain pitchen alle teamleden van uw project zélf de ideeën en oplossingen voor uw marketingvraagstuk. Zo worden zij ambassadeur van het beste idee aan tafel!

HOE WERKT LUNCH VOOR THE BRAIN VOOR U?

1 - UW DREAMTEAM

Met sleutelfiguren uit uw organisatie en specialisten van L5 stellen we een team samen. Als het nodig is zetten we er ook nog een 'special guest' bij, want elke marketingvraag vraagt om de juiste mix van persoonlijke inbreng en kennis. Voorafgaand aan de brainstormsessie gaat L5 met uw marketingvraag aan de slag en zorgen wij dat uw 'dreamteam' er de tanden in kan zetten.

2 - UW BRAINSTORM

Na een introductie van het team starten we met een inspirerende Keynote en zetten we uw marketingvraag centraal. Met pittige vragen en een heerlijke lunch buigen we ons over het onderwerp. Elke deelnemer krijgt de kans de ideeën op tafel te leggen en de dialoog aan te gaan met de tafelgenoten. Dit is het moment om met elkaar van gedachte te wisselen en het 'briljante idee' er uit te tillen.

3 - UW RESULTAAT

Na afloop van de brainstorm worden de resultaten uit Lunch for the Brain uitgewerkt in een verslag, een advies en een stappenplan. Hierin geven we praktisch en per fase aan hoe uw marketingidee het beste vertaald kan worden naar middelen en media voor het uitzetten van uw unieke boodschap. Want met een 'briljant idee' en marketingplan weet de doelgroep u te vinden.

ZO WERKT LUNCH FOR THE BRAIN

UW BRILJANTE IDEE DE WERELD IN

Wilt u ook met uw team een briljant idee ontwikkelen? Dat kan en dat kan ook snel! Want Lunch for the Brain is met een brainstorm onder lunchtijd geschikt voor vragen over uw merkidentiteit, corporate boodschap, bedrijfspresentatie, campagnes en nog veel meer. Maak daarom een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.