Mix de media voor een sterk merk

Je merk verdiend het om in de spotlight te staan. Door inzet van een uitgekiende MEDIAMIX kun je alle kanalen inzetten om met storytelling en online en offline acties de harten van je doelgroep te raken. Met een strakke timing en goede content ben je in staat om kermis te maken zodat de doelgroep niet kan wachten om in de draaimolen van je merk te stappen.

Om kermis te maken voor je doelgroep is het niet altijd nodig om alles uit de kast te trekken. Maar wel datgene waar de doelgroep voor uit huis komt!

WAT IS DE BESTE MIX VOOR UW MERK?

1 - WE SCANNEN JE MERKSTRATEGIE

Om je merk in alle vormen van media en middelen zichtbaar te maken stellen we je heldere vragen zoals: 'wat is de boodschap, wie wil je bereiken en wat moet het opleveren'. Voordat we losgaan in het creeëren van een 'mix op maat' voor je merk, stellen we scherpe doelen vast voor een geslaagde lancering.

2 - WE MAKEN EEN PERFECTE MEDIAMIX

Met de debriefing op zak gaan we aan de slag met de creatie van de perfectie mediamix. Dit doen we samen in de creatiesessie MIX ON AIR. We werken het beste idee uit en bepalen met elkaar de uitgekiende mix van middelen en media om flink kermis te maken.

3 - WE LANCEREN JE MERK

Na de creatiesessie gaan we je merk lanceren in alle vormen van media. Met de juiste timing van acties en storytelling zorgen we ervoor dat de doelgroep verrast wordt en zich betrokken gaat voelen bij je merk. Met een goed geplande lancering van je merk zal deze overal zichtbaar zijn. Zullen we aftellen?

MAAK JOUW mix ON AIR

Met een MIX ON AIR sessie bepalen we samen welke middelen en media je voor je merk in kan zetten om je doelgroep te raken. In een creatieve sessie maken we de beste mix voor het versterken van je merk.

CASES

Vanuit een uitgebalanceerde mediamix kun je altijd in gesprek zijn met je doelgroep. De juiste mix bepaalt de aandacht voor je merk. Dat moet je onderhouden en bijsturen waar zich nieuwe ontwikkelingen voordoen. Voor diverse merken heeft L5 hier een heerlijke mix van kunnen maken. Wij je met ons meemixen en je merk versterken? Boek dan een Mix ON AIR en we helpen je direct op weg in de mediakeuze.