14 december 2018

Door:

Jos Bogers

Tags:
kerstgroet, nieuwjaar, Ottolenghi, Leesvoer, kerstgedachte, kookboek, voornemen

Hou het simpel!

Wat hebben we een mooi jaar achter de rug. Zo hebben we een mijlpaal gehaald met de 100-ste Lunch for the Brain. En we zijn er nog lang niet klaar mee.

Met onze partner Martijn La Feber van PixelDeluxe hebben we onze nieuwe website gelanceerd. In diezelfde periode kwam Martine Dhondt binnenwandelen en is aan de slag gegaan om het groeiend aantal projecten te managen. Stagiaire Nova van Herwerden verraste ons dit jaar met haar frisse blik op illustreren en mag daarom nog een extra half jaar bij L5 blijven om haar studie af te ronden. En wat de projecten betreft mogen we in onze handen wrijven en lanceren we het komend jaar inspirerende merken, websites en nieuwe initiatieven. Tussen 24 december en 1 januari houden we het even voor gezien, gaan we onze familiedingen doen en laten ons door SIMPEL EN SMAKELIJK LEESVOER inspireren!

”L5 wenst iedereen veel verbinding, multiculturele inspiratie en genot van eerlijke producten. Ondertussen draaien we met z'n allen ook nog eens de Brexits van deze wereld terug. Als dat niet simpel is!”