21 januari 2021

Door:

Rob Smith

Tags:
coronacrisis, campagne, actie, Typografie

HOU VOL

In Nederland zitten we inmiddels in de tweede harde lockdown van de Coronacrisis. Als we hier goed uit willen komen, dan moeten we het volhouden om de maatregelen op te volgen. Tegelijkertijd zullen creativiteit en inventiviteit ons helpen in het bedenken van ideeën en oplossingen om uit de crisis te komen. Stuur daarom de 'HOU VOL' banner naar iedereen die je kent om een hart onder de riem te steken!

Steun jouw doelgroep

Wil je een doelgroep steunen die nog niet bij de voorbeeldposters staat, dan kun je dat bij ons melden. Wij sturen je dan een nieuwe variant van de campagnebanner toe om in social media te delen.

Ontvang de gratis actiebanner

L5 maakt uw actiebanner op maat zodat u de actie kunt ondersteunen en delen in social media. Met elkaar kunnen we de campagne groot maken en laten zien dat we de diverse branches en beroepen een warm hart toedragen.

De campagne HOU VOL is een belangeloos initiatief van L5, als steun aan iedereen die te maken heeft met de negatieve gevolgen van de coronacrisis. De campagne is een vervolg op de actie HOUD AFSTAND, BLIJF VERBONDEN én een aanvulling op het initiatief 1,5 METER RESTAURANT in samenwerking met onze partners Kanters Horeca Advies en MetMarike Groenewegen.