17 maart 2020

Door:

Rob Smith

ON AIR BRAINSTORMEN

L5 is net als heel Nederland achter de schermen aan het werk. Juist nu is het belangrijk zaken op te pakken en door te gaan met het zichtbaar maken van je boodschap aan de buitenwereld. Van onze bekende brainstormsessies onder lunchtijd is nu ook een online versie beschikbaar. LUNCH FOR THE BRAIN 'ON AIR' is de virtuele broedmachine voor onderscheidende branding, marketing en campagnes. Zo stop je niet met plannen maken en innoveren, maar ga je vanuit je eigen werkplek direct met je team aan de slag met het ontwikkelen van EEN BRILJANT IDEE.

Wacht niet af en boek een brainstorm voor je plannen en business met LUNCH FOR THE BRAIN 'ON AIR'. Zo wordt werken op afstand je marketingstrategie en omzet van morgen.

”Lunch for the Brain is een snelkookpan voor je boodschap en business van morgen. En dat met je eigen team in één dag is pure winst!”

Hoe werkt Lunch for the Brain on air?

Voor LUNCH FOR THE BRAIN 'ON AIR' ontvangen alle deelnemers een eigen lunchpakket met een opdracht voor de brainstorm. In het lunchpakket zitten leuke en nuttige gadgets en een inlogcode voor de online brainstorm.

Het team van L5 zit klaar in een studio om ON AIR te gaan en de brainstorm te starten. Iedere deelnemer krijgt de kans ideeën te spuien en met elkaar de dialoog aan te gaan. Het resultaat is verbluffend en wordt na de sessie uitgewerkt in een document met een verslag, het concept en een stappenplan om de campagne of het idee praktisch uit te werken.


disclaimer

Het resultaat van LUNCH FOR THE BRAIN is 100% van onze opdrachtgever. L5 claimt hierop geen auteursrechten. De opdrachtgever is bovendien vrij om het concept met eigen partijen uit te werken en te implementeren.

partners

Lunch for the Brain is een samenwerking tussen L5 en Cinemato Media

De studio van Lunch for the Brain is ingericht: camera loopt, ACTIE!