14 oktober 2020

Door:

Rob Smith

Tags:
welkom, coronacrisis, L5LAB, transitie

Welkom bij L5

De golven van het coronavirus trekken over ons land en wie dit serieus neemt, houdt zich aan de regels van de overheid. Gelukkig kunnen wij bij L5 onze gasten veilig blijven ontvangen. Onze studio in het historische pand Schoonderloo is daarvoor ruim genoeg.

Het L5 LAB met ruime zit, hoog plafond en Design ON AIR studio voor online meetings en live schetssessies.

veilig ondernemen

Na de allereerste persconferentie van Premier Rutte heeft L5 direct maatregelen genomen om organisaties en ondernemers verder te helpen hun boodschap en business aan te passen aan 'het nieuwe normaal'. Wat ons betreft is dat niet tijdelijk, want er is iets structureel veranderd in onze samenleving. Hoe kan een ondernemer in deze lastige tijden stappen maken om de eigen business weer relevant en zichtbaar te krijgen? Hoe kan de communicatie zo georganiseerd worden dat het de doelgroep raakt, terwijl het fysieke contact beperkt is? Dit houdt ons bezig, ook voor onze eigen diensten in communicatie en branding.

Direct aan de slag

L5 is direct aan de slag gegaan met de innovatie van haar eigen diensten. Naast Lunch for the Brain hebben wij Brain ON AIR ontwikkeld. Hiermee kunnen ondernemers en organisaties een innovatief plan maken om hun boodschap en business op een vernieuwde wijze in de markt te zetten. Daarnaast hebben we live illustreren omgezet naar Design ON AIR.

ON AIR

We hebben met de L5 ON AIR diensten direct ondernemers en organisaties kunnen helpen om hun business in rap tempo in de lucht te krijgen. Kijk naar de cases Intravacc, Flexhub en Scholengroep Penta. Ook hebben wij in twee sessies 22 ondernemers op weg geholpen bij het businessnetwerk van BNI de Zwaan.

”Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen.”

WE ZULLEN DOORGAAN

Veranderen zit L5 in het bloed. We zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers direct in de eerste versnelling komen. Want de eerste stap is goud waard. Daarna is het een kwestie van doorpakken en volhouden. Zo maak je het verschil met concurrenten die door de omstandigheden niet in beweging komen.

In Pand Schoonderloo gelden de actuele regels voor het voorkomen van covid-19. L5 en de andere huurders van het pand hebben de nodige maatregelen genomen voor een verantwoord bezoek. Uiteraard kan een bezoeker er voor kiezen liever vanaf eigen werkplek een afspraak te maken via videomeeting. L5 zorgt dan voor een online sessie vanuit onze L5 ON AIR studio. In Pand Schoonderloo kun je ook terecht bij Asha Gaalman Fotografie, De Nieuwe Grafische, De Nieuwe Lijn, Fiscaal Adviesbureau Hans Kodde, MarktCheck, Taalbouw, Trimtrab en IJzersterk.

Wil je aan de slag met de plannen en propositie van je onderneming? Dan ben je welkom bij L5, zowel live op kantoor als ON AIR.