01 januari 2024

Door:

Rob Smith

Tags:
inspiratie, Concepting, Lunch for the Brain, muziek, Fotografie, film, innovatie

Zolderinspiratie

De zolder van L5 is de vrijplaats voor verdieping en innovatie van het creatieve vak. Het is de ontmoetingsplek en het lab voor creatieven, vakgenoten én opdrachtgevers. En het is de plek waar we samen met onze opdrachtgevers vele merken hebben bedacht en gelanceerd.

GEEF INSPIRATIE DE VRIJE LOOP

Nog ver voordat L5 TO BRAND de eerste stappen in het pand Huize Schoonderloo had gezet, was het van oorsprong een landhuis. De naam was verbonden aan het oorspronkelijke gebied ambacht Schoonderloo. Later heeft het pand vele bewoners gehad waaronder het NL Meetinstituut, de Keuringsdienst van Waren, Uitgeverij Raket en het diende ook als oefenruimte voor de Rotterdamse Punkband de Rondo's.

Begin 2012 kreeg L5 de kans de verwaarloosde zolder en studiote verbouwen. Vanaf dat moment was het een L5-LAB voor innovatie en samenwerking met partners uit het creatieve vak. De zolder is daarmee een jongensdroom die uitkwam met het inbouwen van een geluidsstudio, een fotografie-, en filmruimte.

L5-LAB werd ook de plek voor het samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen onder lunchtijd creatieve concepten voor branding. We noemden en dat Lunch for the Brain en dat bleek een schot in de roos te zijn!

Heb je zelf ideeën en wil je gebruik maken van de mogelijkheden van L5-LAB dan maak je ons nieuwsgierig. Je kunt je (onderaan dit artikel) aanmelden. Wie weet bloeit er iets op waar we samen iets aan hebben.

EEN GREEP UIT DE ZOLDERACTIVITEITEN

”De zolder staat open voor creatieven. Samen kom je tot ideeën en innovatie”

maak gebruik van L5-LAB

Ben je geïnspireerd en wil je gebruik maken van L5-LAB, dan hebben we goed nieuws voor je. Neem contract met ons op en leg je case aan ons voor. Wie weet bloeit er iets moois op waar we samen wat aan hebben.