10 juni 2021

Door:

Rob Smith

Tags:
zonneverduistering, inspiratie

zonsverduistering

Bij L5 is Inspiratie nooit ver te zoeken. Graag bijten we ons in een marketingvraag of puzzelen we een merkstrategie in elkaar. We lijken eindeloos te kunnen putten uit bronnen van inspiratie.

De wereld ligt aan onze voeten

Elke dag staan we weer voor de vragen van onze klanten die zoekende zijn naar de beste match met hun doelgroep. Het is de kunst die vragen zo helder mogelijk te ontleden om de klant beter te begrijpen. Want een match kan je alleen maken als er een connectie is. De oplossing ligt vaak vlak voor je neus.

L5 moet zich steeds weer in de wereld van anderen verplaatsen en daar ligt onze kracht. Nieuwsgierig als we zijn mogen wij ons met van alles bemoeien om tot creatie te komen. Originaliteit kan alleen bereikt worden als we buiten de lijntjes mogen kleuren. Dan is inspiratie onze toolkit.

Buiten het werk houden we ons graag bezig met fotografie, muziek en het ontdekken we nieuwe werelden. Dat kan zijn vlak bij huis of juist op een onverwachte mooie plek tijdens een reisje.

En wat overkomt ons op donderdag 10 juni klokslag 12.00 uur. Starend in de felle zon zagen we daar het Apple logo in de hemel staan. Een walhalla voor designers! Eenmaal terug achter onze eigen 'Appeltjes' waren we weer helemaal vervuld van het moment.

We kunnen weer putten uit een nieuwe ervaring.