ON AIR IN 3 SMAKEN

Wil je live, hybride of ON AIR je doelgroep in het hart raken? Met de drie ON AIR smaken laten we je event, campagne of merk stralen.

De DRIE SMAKEN

BRAIN ON AIR is de ultieme brainstormsessie voor branding vanuit onze ON AIR studio. Til je team naar een hoger plan en in één dag ligt het concept voor je event, campagne of merkstrategie op tafel.

DESIGN ON AIR is een live schetssessie voor je corporate presentatie. Boek een ON AIR sessie waarin we online aan de slag gaan met het design van iconen, illustraties, infographic of het concept voor je nieuwe logo.

MIX ON AIR is een ON AIR sessie voor het vaststellen van je online marketingmix. Het resultaat is een advies en stappenplan voor het zichtbaar maken van je merk en boodschap voor jouw gewenste doelgroep.

Wil je weten wat ON AIR voor jouw business of boodschap kan betekenen? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak met Rob Smith of Mart Hulspas. Oh ja, dat kan live maar ook ON AIR met videochat ;-)

”Direct aan de ON AIR tafel ben je getuige van het visualiseren van je ideeën voor je eigen branding en zichtbaarheid. ON AIR is het nieuwe live!”

ON AIR partnerschip

Met Brain ON AIR is het mogelijk om in partnership brainstormsessies ON AIR te organiseren en deze als beproefd en compleet pakket aan klanten en prospects aan te bieden.
L5 werkt daarin samen met Joris van Oers van Cinemato, Dennis Oemar Said van Kanters Horeca Advies en Liong Lie architects en marketeer Sven Oyntzen van SHO marketing solutions.

Ook interesse om samen klanten in beweging te brengen met een nieuw concept voor business, branding en zichtbaarheid? Stuur ons een ON AIR verzoek en we nemen snel ON AIR contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.