ON AIR

Hutjemutje brainstormen in een vergaderzaal of lang in de auto zitten voor een ontwerpmeeting is niet altijd nodig. Evenementen, tentoonstellingen en lezingen hoeven ook niet on hold, want L5 biedt drie nieuwe ON AIR diensten aan. Ben je online niet goed te vinden en zweef je als een ‘Major Tom' in de lege ruimte van het internet? Dan zorgen wij ervoor dat jouw event of merk online gaat stralen.

De DRIE SMAKEN

BRAIN ON AIR is de ultieme brainstormsessie voor branding en campagne vanuit onze ON AIR studio. Til je team naar een hoger plan en in een dag ligt het concept voor jouw merkstrategie en transitie op tafel.

DESIGN ON AIR is een live schetssessie voor je corporate presentatie. Boek een ON AIR sessie waarin we online aan de slag gaan met het design van iconen, illustraties, infographic of het concept voor je nieuwe logo.

MIX ON AIR is een ON AIR sessie voor het vaststellen van je online marketingmix. Het resultaat is een advies en stappenplan voor het zichtbaar maken van je merk en boodschap voor jouw gewenste doelgroep.

”Direct aan de ON AIR tafel ben je getuige van het visualiseren van je ideeën voor je eigen branding en zichtbaarheid. ON AIR is het nieuwe live!”

ON AIR partnerschip

Met Brain ON AIR is het mogelijk om in partnership brainstormsessies ON AIR te organiseren en deze als beproefd en compleet pakket aan klanten en prospects aan te bieden.
L5 werkt daarin samen met Joris van Oers van CinematoMedia, Dennis Oemar Said van Kanters Horeca Advies en Liong Lie architects en marketeer Sven Oyntzen van SHO marketing solutions.

Ook interesse om samen klanten in beweging te brengen met een nieuw concept voor business, branding en zichtbaarheid? Stuur ons een ON AIR verzoek en we nemen snel ON AIR contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.