DESIGN ON AIR

Wees getuige van het live schetsen van je logo, een infographic of animatie. Mooi dat we je gedachte direct kunnen vertalen naar de visualisatie die past bij jouw merk!

Wacht niet af en boek een ON AIR schetsafspraak met een art-director én illustrator. Binnen een uur heb je een conceptschets die we na de sessie tot een strakke illustratie uitwerken.

Hoe werkt Design on air?

Voor 'DESIGN ON AIR' maken we een afspraak voor een meeting in ons 1,5 meter veilige studio of door in te loggen in onze ON AIR illustratiechat. We starten het gesprek met een inventarisatie van je wensen voor het uitschetsen van de visualisatie. Want een eerste schets voor concepten van een logo is weer iets geheel anders dan de opbouw van een prikkelende infographic of webicoon.

Tijdens het gesprek ben je live getuige van de eerste schetsen waar we nog alle kanten mee op kunnen. De illustrator neemt je direct mee in de mogelijkheden en al pratende ontstaan de contouren van de ideale schets.

disclaimer
Het resultaat van DESIGN ON AIR is 100% van onze opdrachtgever. L5 werkt de schetsen uit tot definitieve illustraties voor alle vormen van media. Deze zijn vrijelijk te gebruiken in alle vormen van media en vrij van beperkingen of betaling van het gebruiksrecht.

”Met DESIGN ON AIR wordt mijn gedachte direct omgezet in krachtig en inspirerend beeld. Zo tof, dit had ik al veel eerder moeten doen”