DESIGN ON AIR

Wil je getuige zijn van het live schetsen van je logo, infographic of animatie? Wij kunnen je gedachten direct vertalen naar de visualisatie die past bij jouw merk!

Wacht niet af en boek een ON AIR schetsafspraak met een art-director én illustrator. Binnen een uur heb je een conceptschets die we na de sessie tot een strakke illustratie uitwerken.

Hoe werkt Design on air?

Voor 'DESIGN ON AIR' maken we een afspraak met je voor een meeting in onze 1,5 meter veilige studio. Maar je kunt ook inloggen in onze ON AIR illustratiechat! We starten het gesprek met een inventarisatie van je wensen. Want een eerste schets voor een logo is iets heel anders dan de opbouw van een prikkelende infographic of een webicoon.

Tijdens het gesprek ben je live getuige van de eerste schetsen. De illustrator neemt je direct mee in de mogelijkheden en al pratend ontstaan de contouren van de ideale visualisatie. Binnen een uur heb jij je idee op papier. En wij werken de schets na de sessie voor je uit tot een strakke illustratie.

disclaimer
Het resultaat van DESIGN ON AIR is 100% van onze opdrachtgever. L5 werkt de schetsen uit tot definitieve illustraties voor alle vormen van media. Deze zijn vrijelijk te gebruiken in alle vormen van media en vrij van beperkingen of betaling van het gebruiksrecht.

”Met DESIGN ON AIR wordt mijn gedachte direct omgezet in krachtig en inspirerend beeld. Zo tof, dit had ik al veel eerder moeten doen”