DESIGN ON AIR

Kijk live vanaf je eigen werkplek naar het ontwerpen van je nieuwe webicoon, illustratie of infographic. Je wensen worden direct gevisualiseerd naar de stijl die past bij jouw merk!

”Met DESIGN ON AIR wordt mijn gedachte direct omgezet in krachtig en inspirerend beeld. Zo tof, dit had ik al veel eerder moeten doen”

Wacht niet af en boek een ON AIR schetsafspraak met een art-director én illustrator. Binnen een uur heb je een conceptschets die we na de sessie uitwerken tot een strakke illustratie.

Hoe werkt Design on air?

Voor 'DESIGN ON AIR' log je in voor een ON AIR illustratiechat. Maar je kunt ook kiezen voor een live meeting in onze 1,5 meter veilige studio. We starten het gesprek met een inventarisatie van je wensen. Want een conceptschets voor een campagne-illustratie is heel iets anders dan de opbouw van een prikkelende infographic of de inhoud van een webicoon. Jouw wens staat hier voorop!

Tijdens het gesprek ben je live getuige van het visualiseren van jouw gedachten. De illustrator neemt je direct mee in de mogelijkheden en al pratend ontstaan de contouren van de gewenste illustratievorm. Binnen een uur heb jij je idee op papier. Is dat naar je zin, dan werken wij de schets na de sessie uit tot een strakke illustratie die geschikt is voor jouw branding of campagne.

disclaimer
Het resultaat van DESIGN ON AIR is 100% van onze opdrachtgever. L5 werkt de schetsen uit tot definitieve illustraties voor alle vormen van media. Deze zijn vrijelijk te gebruiken in alle vormen van media en vrij van beperkingen of betaling van het gebruiksrecht.

credits

Design ON AIR is mogelijk gemaakt door advies en videoproductie van Cinemato. De video is bovendien in samenwerking met Irene van der Knaap en Joke Kras van Bureau Kek tot stand gekomen. De illustratie is gemaakt door illustrator/ontwerper Maurice Blok. Dank voor jullie enthousiaste bijdrage!