BRAIN ON AIR

Heel Nederland is achter de schermen aan het werk. Juist nu is het belangrijk zaken met elkaar ON AIR op te pakken en door te gaan met het ontwikkelen van plannen voor een mooi online event of voor je merkstrategie.

Wacht niet af en boek een ON AIR brainstorm voor je team. Ontwikkel direct plannen voor je branding en business. Zo wordt ON AIR werken je nieuwe marketingtool.

Hoe werkt Brain on air?

BRAIN ON AIR is de virtuele broedmachine voor onderscheidende branding, marketing en campagnes. Zo stop je niet met plannen maken en innoveren, maar ga je vanuit je eigen werkplek direct met je team aan de slag met het ontwikkelen van EEN BRILJANT IDEE.

Voor BRAIN 'ON AIR' ontvangen alle deelnemers een eigen 'Brainpakket' met een opdracht voor de brainstorm. In het pakket zitten leuke en nuttige gadgets en een uitnodiging voor de online brainstorm.

Het team van L5 en de opdrachtgever zitten klaar in een studio om ON AIR te gaan en de brainstorm te leiden. Iedere deelnemer krijgt de kans ideeën te spuien en met elkaar de dialoog aan te gaan. Aan het einde van de ON AIR sessie ligt er een BRILJANT IDEE op tafel. Na afloop levert L5 een verslag en een stappenplan om het idee verder uit te werken.

”Met Brain On Air werk je zelf aan een briljant idee voor jouw business of organisatie”

SPECIALS ON AIR

Brain ON AIR wordt ingezet voor diverse branches van het midden- en kleinbedrijf tot en met grote organisaties. Inmiddels hebben we een aantal mooie varianten ON AIR om tegen de storm van de crisis in weer plannen te maken en verder te kijken. De tijd is er rijp voor!


HORECA ON AIR

Door de coronamaatregelen is de horeca stil komen te liggen. Maar klanten missen de beleving van het uitgaan en zoeken naar nieuwe mogelijkheden om weer eens een terrasje te pakken of lekker uit te gaan naar café, restaurant of hotel. Veel horeca-ondernemers zitten in de knel en zoeken naar nieuwe concepten om weer aan de slag te kunnen. Met HORECA ON AIR gaan we direct aan de slag om een horecaconcept om maat te ontwikkelen. Klaar voor nu en in de toekomst!
HORECA ON AIR is een initiatief van L5, Kanters Horeca Advies (Dennis Oemar Said) en Met Marike Groenewegen (interieurarchitect Marike Groenewegen). Samen schreven we het artikel 1,5 meter restaurant.

EVENT ON AIR
Brain ON AIR is ook inzetbaar als de virtuele variant van een online evenement, tentoonstelling, bewonersbijeenkomst of lezing waarbij publiek vanaf elke plek kan inloggen en mee kan doen. Afhankelijk van het doel van het event bepalen we vooraf welke mix van media we inzetten en hoe we de dialoog met de deelnemers het beste tot stand kunnen brengen. Voor events wordt de naam ON AIR gekoppeld aan het merk van de opdrachtgever en is daarmee herkenbaar voor de doelgroep.


disclaimer

Het resultaat van BRAIN ON AIR is 100% van onze opdrachtgever. L5 claimt hierop geen auteursrechten. De opdrachtgever is bovendien vrij om het concept met eigen partijen uit te werken en te implementeren.

partners
BRAIN ON AIR is een productie van L5 en Cinemato Media

”BRAIN ON AIR is een snelkookpan voor je boodschap en business van morgen. En dat met je eigen team in één dag is pure winst!”