BRAIN ON AIR

Ga direct mét je team aan de slag voor het bedenken van een uniek en onderscheidende campagne, event of vernieuwde merkstrategie. BRAIN ON AIR levert je binnen één dag een briljant idee op tafel om jouw boodschap op het netvlies van je doelgroep te branden.

Hoe werkt Brain on air?

JOUW DREAMTEAM - Samen met L5 vorm je een 'dreamteam' met specialisten uit je organisatie. We bedenken samen de beste ideeën om je doelgroep in het hart te raken. L5 leidt de sessie vanuit de ON AIR studio waar je team vanaf hun eigen werkplek kunnen inloggen.

JOUW OPDRACHT - Voorafgaand aan BRAIN ON AIR ontvangt jouw team via de post een 'Brainpakket' met een prikkelende opdracht voor de brainstorm. Het pakket bevat een uitnodiging met instructie voor inloggen en nuttige gadgets voor een interactieve deelname aan de brainstorm.

EEN BRILJANT IDEE - Iedere deelnemer pitcht en deelt ideeën over de centrale marketing- of brandingvraag. Door reactiekaarten uit het 'Brainpakket' in te zetten, ontstaat er een rijke dialoog en een uitwisseling van topideeën. Aan het einde van de BRAIN ON AIR ligt er een BRILJANT IDEE op tafel.

  • BRAIN ON AIR is per direct te organiseren
  • BRAIN ON AIR levert een BRILJANT IDEE voor jouw campagne of branding en is 100% eigendom* van de opdrachtgever
  • BRAIN ON AIR sessie duurt 2 tot 2,5 uur (excl. voorbereiding en uitwerking)
  • BRAIN ON AIR is coronaproof (óók in de ON AIR studio)
  • BRAIN ON AIR maakt van je deelnemende team ambassadeurs van je 'plan de campagne'

*Een week na afloop van de Brain ON AIR sessie levert L5 een verslag, advies en stappenplan om het idee te realiseren.

Wacht niet af en boek met jouw dreamteam een ON AIR brainstorm voor jouw marketingvraag, campagne of merkstrategie. Zo wordt ON AIR je nieuwe marketingtool.


disclaimer

Het resultaat van BRAIN ON AIR is 100% van onze opdrachtgever. L5 claimt hierop geen auteursrechten. De opdrachtgever is bovendien vrij om het concept met eigen partijen uit te werken en te implementeren.

partners
BRAIN ON AIR is een productie van L5 en Cinemato Media