BRAIN ON AIR

Heel Nederland is achter de schermen aan het werk. Juist nu is het belangrijk zaken met elkaar ON AIR op te pakken en door te gaan met het ontwikkelen van plannen voor een mooi online event of voor je merkstrategie.

Wacht niet af en boek een ON AIR brainstorm voor je team en ontwikkel per direct plannen voor je branding en business. Zo wordt ON AIR werken je nieuwe marketingtool.

Hoe werkt Brain on air?

BRAIN ON AIR is de virtuele broedmachine voor onderscheidende branding, marketing en campagnes. Zo stop je niet met plannen maken en innoveren, maar ga je vanuit je eigen werkplek direct met je team aan de slag met het ontwikkelen van EEN BRILJANT IDEE.

AAN DE SLAG
Voor BRAIN 'ON AIR' ontvangen alle deelnemers een eigen 'brainpakket' met een opdracht voor de brainstorm. In het pakket zitten leuke en nuttige gadgets en een inlogcode voor de online brainstorm.

Het team van L5 en opdrachtgever zitten klaar in een studio om ON AIR te gaan en de brainstorm te leiden. Iedere deelnemer krijgt de kans ideeën te spuien en met elkaar de dialoog aan te gaan. Aan het einde van de ON AIR sessie ligt er een BRILJANT IDEE op tafel. Na afloop levert L5 een verslag en een stappenplan om het idee verder uit te werken.

EVENT ON AIR
Brain ON AIR is daarnaast ook de virtuele variant van een online evenement, tentoonstelling, bewonersbijeenkomst of lezing waarbij publiek vanaf elke plek kan inloggen en mee kan doen. Afhankelijk van het doel van het event bepalen we vooraf welke mix van media we inzetten en hoe we de dialoog het beste tot stand kunnen brengen. Voor events wordt de naam ON AIR gekoppeld aan het brand van de opdrachtgever en is het daarmee herkenbaar voor de doelgroep.

disclaimer
Het resultaat van BRAIN ON AIR is 100% van onze opdrachtgever. L5 claimt hierop geen auteursrechten. De opdrachtgever is bovendien vrij om het concept met eigen partijen uit te werken en te implementeren.

partners
BRAIN ON AIR is een samenwerking tussen L5 en Cinemato Media

”BRAIN ON AIR is een snelkookpan voor je boodschap en business van morgen. En dat met je eigen team in één dag is pure winst!”