MIX ON AIR

De wereld van online media is ingewikkeld en verandert sneller dan het licht. Het is de passie van L5 om voor iedere klant de juiste mix van middelen en kanalen in te zetten om ON AIR zichtbaar te worden voor de gewenste doelgroep. Een kwestie van de juiste mix!

Wacht niet af en boek een MIX ON AIR voor het samenstellen van je social media kanalen, je vlogs en webpresentatie. Zo wordt MIX ON AIR je beste recept.

HOE WERKT MIX ON AIR

Maak van je online boodschap en presentatie een krachtig instrument.

AAN DE SLAG
Om je online strategie en inzet van media en middelen in kaart te brengen, starten we met een inventarisatie. We willen weten wat je met online zichtbaarheid wil bereiken en maken daarvoor een ON AIR staalkaart voor de gewenste online propositie. Daarin stellen we de klantreis vast zodat de doelgroep je weet te vinden en de ruimte krijgt zich te verbinden met jouw merk.

Zo streven we naar een heldere samenhang tussen je social mediaberichtgeving, blog, vlog en de content op je website. We kijken kritisch met je mee of de website een goede conversie tot stand brengt. Want is je website slecht vindbaar of is je content niet prikkelend genoeg voor jouw doelgroep, dan zal er weinig gebeuren. Op basis van deze analyse leveren we een advies op maat voor jouw MIX ON AIR.

disclaimer
Het resultaat van MIX ON AIR is 100% van onze opdrachtgever. L5 claimt hierop geen auteursrechten. De opdrachtgever is bovendien vrij om het concept met eigen partijen uit te werken en te implementeren.

partners
L5 werkt samen met een keur aan online specialisten op het vlak van SEO / SEA, database oplossingen, tekstschrijven voor web en social mediaberichtgeving, webbouw, videomarketing en dergelijke.

HOW TO MIX ON AIR

”MIX ON AIR heeft ervoor gezorgd dat kunst- en cultuurliefhebbers uit onze regio de juiste online plek vinden waar ze zich echt helemaal thuisvoelen.”