MIX ON AIR om je beste mediamix te maken

De wereld van online media is ingewikkeld en verandert snel. Het is de passie van L5 om voor iedere klant de juiste middelen en kanalen in te zetten om ON AIR zichtbaar te worden voor de gewenste doelgroep. Hoe maak van je online boodschap en presentatie een krachtig instrument? Een kwestie van de juiste mix!

Wacht niet af en boek een MIX ON AIR voor het samenstellen van je socialmediakanalen, je vlogs en webpresentatie. Zo wordt MIX ON AIR je beste recept.

HOE WERKT MIX ON AIR?

Om je online strategie en inzet van media en middelen in kaart te brengen, starten we met een inventarisatie. We willen weten wat je met online zichtbaarheid wil bereiken en maken daarvoor een ON AIR staalkaart voor de gewenste online propositie. Daarin stellen we de klantreis vast zodat de doelgroep je weet te vinden en de ruimte krijgt zich te verbinden met jouw merk.

We streven naar een heldere samenhang tussen je socialmediaberichtgeving, blog, vlog en de content op je website. We kijken kritisch met je mee of de website een goede conversie tot stand brengt. Want is je website slecht vindbaar of je content niet prikkelend genoeg voor jouw doelgroep, dan zal er weinig gebeuren. Op basis van deze analyse leveren we een advies op maat voor jouw MIX ON AIR.

disclaimer
Het resultaat van MIX ON AIR is 100% van onze opdrachtgever. L5 claimt hierop geen auteursrechten. De opdrachtgever is bovendien vrij om het concept met eigen partijen uit te werken en te implementeren.

partners
L5 werkt samen met specialisten op het gebied van SEO / SEA, database-oplossingen, tekstschrijven voor web en social mediaberichtgeving, webbouw, videomarketing en dergelijke.

HOW TO MIX ON AIR

”MIX ON AIR heeft ervoor gezorgd dat kunst- en cultuurliefhebbers uit onze regio de juiste online plek vinden waar ze zich echt helemaal thuisvoelen.”