ALP Maritime Services around the world

ALP Maritime Services BV... één brok kracht. Met de meest geavanceerde zeeslepers trekt ALP over de wereldzeeën. De opvallende signing heeft een moderne en krachtige internationale uitstraling met een knipoog naar de Nederlandse identiteit.

VOLLE KRACHT VOORUIT OP ZEE EN ONLINE

De nieuwe van website van ALP vormt een koppel met een eigen ALP-app. Online kunnen klanten de projecten bekijken, de trackrecords downloaden en de indrukwekkende specs van de gehele vloot doorspitten. Ook online kun je er zeebenen van krijgen!

De website van ALP toont de gehele vloot met beeld en specs. Klanten kunnen de specs geheel op printkwaliteit downloaden.

EEN BOEKJE VOL VERMOGEN

De diensten van ALP Maritime Services worden beschreven in de Alpspecs. De specificaties geven nauwgezet weer waartoe de boten in staat zijn. De informatie is overzichtelijk getypografeerd en het beeldmateriaal geeft een indruk van de impact van de projecten.

CREATIEF TEAM

Door inzet van een Lunch for the Brain sessie met het team van ALP is de boodschap en marketingstrategie vastgesteld. Hieruit werd door het creatief team van L5 het logo, de signing, de ALP-specs en de online presentatie ontwikkeld. Onder leiding van art-director Mart Hulspas heeft het ontwerpteam het logo en de corporate identity ontworpen. In samenwerking met strategisch partner PixelDeluxe en Impart is de website en app ontwikkeld.

De ALP app wordt ingezet voor de sales met het presenteren van de vloot en de projecten op klant- en beursbezoek. De specs en projecten kunnen ter plekke naar de klant gemaild worden.