van A naar B met Dutch Offshore contractors

Dutch Offshore Contractors is een onafhankelijk maritiem bedrijf dat diensten levert om zware transporten over zee mogelijk te maken. Elk transport wordt zorgvuldig voorbereid om de lading goed en veilig op de plaats van bestemming af te leveren.

TYPOGRAFISCH BEELDMERK

Bij het werk van Dutch Offshore Contractors gaat het erom de lading onderweg niet te verliezen. 'Vast is vast' telt hier niet. Vast is: héél goed vast. Met een knipoog naar dit gegeven is het beeldmerk ontworpen. Samen met het woordmerk vormt het de vlag van DOC. Dat we hollands welvaren in oranje uitdrukken en het maritieme aspekt in donkerblauw, is een een-tweetje met de klant.

TER LAND, TER ZEE EN IN DE CLOUD

Niet alleen in de bestaande huisstijlmiddelen is DOC zichtbaar, maar in alle vormen van media. Naast het digitale geweld op internet en social media is de inzet van een papieren nieuwsbrief nog steeds een schakel om 'top of mind' te zijn bij opdrachtgever ter land, ter zee en in de cloud.

DOC ENGINEERING ON THE WALLS

Doc Wallpaper meters breed bepaald de sfeer van het interieur

De lijnen als inspiratie

ICONS OFFSHORE

De DOC huisstijl kenmerkt zich in een eigen grafische taal van kleuren en vormen. Voor de offshore diensten zijn eigen icons ontworpen die terugkomen in het drukwerk, de e-mailing en op de website.

Iconografie bij de diensten van Dutch Offshore Contrators