de profs van kraamzorgde eilanden

Kraamzorg de Eilanden is een professionele organisatie die inmiddels haar sporen heeft verdiend. Al meer dan 70 jaar zorgt men ervoor dat ouders een zorgeloze kraamperiode ervaren. Het werkveld van de kraamverzorgenden omvat een breed gebied in de multiculturele samenleving. Geen dag is hetzelfde. Er wordt liefdevol daadkrachtige kraamzorg geboden waarbij er aandacht is voor het gehele gezin. In de uitstraling die men bij Kraamzorg de Eilanden wenst, wordt zorg verbonden met professionaliteit.

Blauw en oranje wordt de nieuwe uitstraling

Het bepalen van het kleurenpalet luistert nauw. Je moet immers opvallen in de branche waar veel met roze en blauw wordt gewerkt. Ook de vormentaal geeft aanleiding om het onderscheid te maken met de concurrerende organisaties. Daarom is het fragiele beeld verlaten en is er plaats gemaakt voor een combinatie van lief en stoer. Het beeldmerk en het woordmerk (Kraamzorg de Eilanden) zijn in de keuze van het letterfont op elkaar afgestemd en vormen samen het logo waarmee de organisatie steviger wordt neergezet.

Een unieke uitstraling met lijn en beeld

Kraamzorg de Eilanden sluit aan bij de tijdgeest. Met heldere kleuren, fijne lijnen en pakkende beelden krijgen we een kijkje in het gezin en het werk dat de kraamverzorgende met passie uitoefent. Fotografen Jolanda Boer en Bianca Rijkenbarg hebben mooie fotoseries gemaakt waarbij 'zorgzaam en professioneel werken' tot uitdrukking komen.

Herkenbaar en snel op locatie met het eigen wagenpark