Praatplaat voor Ska

Kinderen leren door te spelen en daarom mogen kinderen bij Ska Kinderopvang zoveel mogelijk zélf doen en ontdekken door spel. Omdat kinderen van nu opgroeien in een wereld waarin alles steeds sneller gaat, helpt Ska om hen hierop voor te bereiden. Met sterke en professionele teams, waarin iedereen zichzelf mag zijn. En met de fans: de kinderen, ouders en verzorgers. De beleving staat centraal in de aanpak van Ska!

”We zien kinderopvang als een prachtkans om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensje tot mens.”

Voor deze marktleider met lef maakte L5 het Ska Jaarplan in de vorm van een geïllustreerde praatplaat. In een Design ON AIR-sessie kwamen we snel tot de kern van de boodschap en werd het hart en de bezieling van de organisatie live opgetekend door onze illustrator. In de rondcirkelende planeten op de plaat lees je af hoe de diensten en werkwijze vanaf 2021 zijn vormgegeven. Daarin hebben de fans van Ska en de gedreven medewerkers een ereplaats.

L5 schreef negen sterke voice-overteksten voor elke losse tekening. Het resultaat is een sprankelend Jaarplan in de vorm van een infographic, waar Ska de komende jaren op kan voortbouwen. Want voor hun klanten en medewerkers wil Ska elke dag beter worden!

L5 PARTNERS

Maurice Blok van BlokMaurice zorgde voor de fraai uitgewerkte infographics en Daniël Smith van TOEK koos de muziek bij de presentatie van het Jaarplan. Zo werd de ingesproken voice-over door Chantal Migchelbrink van Ska Kinderopvang een krachtig en helder geluid aan alle medewerkers van Ska.