Stagelight in de spotlights

Grote festivals en evenementen worden pas écht een feest als het publiek meegenomen wordt in een wereld van geluid, licht en entertainment. Om een grasveld, plein of fabriekshal om te toveren in een droomwereld, is Stagelight uit Den Bosch de aangewezen partij.

.... en er was licht!

Dolend door een hal met metalen rasters (trussen), versterkers, kabels, lampen en duizelingwekkend veel andere apparatuur, staat een geladen vrachtwagen klaar voor het vertrek naar een festival of evenement. Soms zijn er meerdere transporten tegelijk, want in het festivalseizoen draait Stagelight op volle toeren. De met het markante logo beletterde vrachtwagens rijden af en aan naar de plaats van bestemming.

Directeur Jacco van der Heijden zocht naar een manier om direct herkenbaar te zijn wanneer trailers een festivalterrein op rijden. Maar het logo moest ook op elk minikabeltje, snoer en op iedere microfoon passen om in één oogopslag herkenbaar te zijn.

L5 leverde een logo dat in alle opzichten Stagelight in de spotlights zou zetten. Een gele cirkel als lamp op het toneel met een stevige SL-lettercombinatie vormen het beeldmerk dat direct op je netvlies staat en er nooit meer vanaf komt. Trots zijn we dan ook als we de trailers onderweg tegenkomen. Want van veraf roepen we dan: 'daar hebbie Stagelight weer!'