Vlinders in je merk!

Ska is aanbieder van voor-, na- en buitenschoolse opvang. Met het samengaan van Ska en basisschool de Vlindervallei, is er een brede school ontstaan waar kinderen hun talenten maximaal kunnen ontwikkelen. Deze nieuwe school, IKC Vlinderslag, ligt in de wijk Kruiskamp Koppel in Amersfoort.

Op de Vlinderslag kun je jezelf ontplooien en ontwikkelen tot een 'democratische wereldburger' met kansen voor de toekomst, ongeacht je afkomst en met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en talenten. Men werkt er vanuit één visie en pedagogische aanpak waarin ruimte om te spelen, te ontdekken en te ontmoeten centraal staat.

Voor de wijk waarin de school staat is dit een belangrijke impuls. Kruiskamp Koppel bestaat uit een gemêleerde bevolking. De bewoners worden actief betrokken bij de introductie en het aanbod van ontwikkelingsgericht onderwijs. Daarmee groeit de onderlinge band en het respect voor elkaar. Een extra stimulans voor de wijk en voor Amersfoort!

Dynamisch

L5 ontwierp in een dynamische stijl de nieuwe branding voor IKC Vlinderslag en legde deze vast in het Vlinderslag Parapluconcept en de Vlinderslag Toolkit. Uitgangspunt voor de stijl zijn de ronde organische vormen en primaire kleuren uit het logo. Deze vormen komen terug in verschillende illustraties die worden toegepast op de diverse middelen van de huisstijl.

Opening IKC Vlinderslag